6 Nisan 2013 Cumartesi

Jamie Campbell Bower'ın Page to Premiere Röportajı

Lily'ye Jamie ve Jace arasındaki farklılıklar sorulduğunda Jamie'nin Jace'e oranla daha komik olduğunu ve Jace'in karanlık bir karakter olduğunu söylemiş. Bunun üzerine Jamie'ye, sen ve karakterin arasındaki farklılıklar nelerdir? diye soruyorlar; Jace yarı melek, bense uzaylıyım. Espri yapıyorum, öyle değilim tabii ama uzaya gitmek isterdim, diyor. 

Filmdeki bütün Gölge Avcıları'nın İngiliz olduğuna sadece Kevin'ın olmadığına değinildiğinde, Kevin'ın benden daha iyi ve akıcı İngiliz aksanıyla konuşuyor diyor.  

Film için bir sürü fiziksel eğitimden geçtiniz, daha önce yapma şansının olmadığı film sayesinde yaptığın ve sevdiğin bir şey oldu mu? sorusuna, atlamak diyor. 

Jace de en sevdiğin şey nedir? sorusuna, onun alaycı ve hassas yanını çok sevdim, aramızda çok garip bir bağ oluştu diyor.  
İnsanların senin hakkında söylediklerini merak edip internette yazılanları okuyor musun? sorusuna, söylenenlere aldırmıyor yaptığım işi severek icra ediyorum yanıtını veriyor.  

Sette kullandığın silahlar arasında en çok hangisini sevdin? sorusuna, alev silahı (flame thrower), onunla çok iyi işler başardım yanıtını veriyor.  

Kullanılan melek bıçaklarından bahsedildiğin onları da çok sevdiğini ve sanırım birkaç tanesini kırdığını söylüyor. 

Sette en çok ne zaman yoruldunuz? diye sorulduğunda, her gün ama her gün çok yorucuydu, sürekli hazırlık yapıp bir kavga sahnesi çekiyorduk yani sabah-öğlen-akşam fiziksel eğitimden geçiyorduk, diyor.  

Harry Potter, Jace ve Edward Cullen bir zombi istilasına uğrasa sence hangisi kurtulurdu? sorusuna, büyük ihtimalle Potter çünkü onun görünmezlik pelerini var cevabını veriyor.


Çeviri: elwiens

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder