15 Mayıs 2013 Çarşamba

Harald Zwart 'Küller Şehri'ni Çekeceği İçin Çok Heyecanlı


Harald Zwart, Norveç basınına verdiği birkaç demeçte Küller Şehri'nden bahsetti.

"Henüz ilk film vizyona girmemişken yapımcıların 2. filmin çalışmalarına başlamaları, yaptığımız işin daha şimdiden beklentileri karşıladığı ve seyirciyi ikna ettiği anlamına gelir. Serinin devamı olacak bu filmde de yönetmenlik yapacağım için inanılmaz gururlu ve minnettarım."  Aftenposten.

"Seri filmlerde ikinci/bir sonraki filmi yönetmek her yönetmenin hayalidir sanırım ama bu şansa çok azımız sahip olabiliyoruz. Yani böyle bir şansı yakaladığım için çok sevinçliyim." f-b.no.com

Cassandra Clare'in onayı, Harald'ın serinin devamını çekmeye yönelmesinde çok yardımcı olmuş.

"Cassandra, yönetmenin ben, yani Harald olmasının onun için ne kadar önemli olduğunu özel olarak belirtti" 

Çok bilinen biri olmayan görüntü yönetmeni Geir Hartly Andreassen, Harald'la beraber Kemikler Şehri'nde çalışmıştı ve Küller Şehri'nde de çalışmaya devam edecek gibi görünüyor.

"İkinci filmde de onunla çalışmak istedim fakat proje henüz çok yeni olduğu için bu kesinlik kazanmış değil. Üstelik onun da müsait olup olmayacağından emin değilim, çünkü kendisi oldukça ilgi gören bir fotoğrafçı." Aftenposten.

Geir Hartly Andreassen ise bu konuda "Şimdilik bir iş teklifi var ama henüz kesinleşmiş bir şey yok." diyor. Aftenposten.

Ayrıca Zwart'ın eşi Rosaleen Zwart vg.no.com'a göre Küller Şehri'nde uygulayıcı yapımcı olarak projede yer alacak. 

Çeviri: elwiens
TMISource

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder