20 Temmuz 2013 Cumartesi

Comic Con 2013 Panel Notları


teen.com: Sırada Ölümcül Oyuncaklar ekibi var!

Buradalar. Oyuncular geliyor. Lily masanın sağ başında oturuyor. 

"Yazarın beni onun kızıl saçlı kahramanı olarak seçmesi çok onu vericiydi." -Lily Collins

"Jace'i şımarık bir velet gibi canlandırdım. Gerçekten yaptım. Kitaplarda bir karakteri anlayabilmek için yüzlerce sayfa okuma şansınız olabiliyor. Fakat filmde biz onu yoğunlaştırdık. Jace'in en çok dikkatimi çeken özelliği masumiyeti oldu. Etrafına ördüğü duvarları Lily'le beraber yıkıyor... Pardon Clary. Tanrım!" -Jamie C. Bower

"Öyle görünüyor ki bir film daha yapacağız gibi." (ikinci filmden bahsediyor) -Kevin Zegers

Cassandra, filmde yer aldığı küçük sahneden bahsediyor: "Magnus'un partisinde bir iblistim ve kafama takılı metal kedi kulaklarım vardı. Daha sonra onları çıkaramadım. Toronto havaalanındaki metal dedektörlerinden o halde geçmek zorunda kaldım ve bu yüzden dedektörleri kapattılar."

-Filmden bir klip yayınlanıyor.-

Klipte Clary'nin annesinin iblisle mücadelesi, Clary'nin eve gelip annesini bulamayışı ve Jace'in iblisi öldürüşü yer alıyor. Görsel efektler harika görünüyor. Çok gerçekçi. Çok gerilimli bir sahne. Editörümüzün kalbi tekliyor adeta. Hayranları çok iyi bir şey bekliyor, bu sahne gerçekten ama gerçekten heyecan verici.

"Jace'i canlandırmanın en zor yanı çikolata yiyemiyor olmaktı. Alkış!" -Jamie C. Bower

Bitti mi yani???? Şimdiye kadar gördüğüm en kısa panel. Hayranlar alkışlıyor. Lily herkese el sallıyor. O ve Jamie sahneden ayrılırken sohbet ediyorlar.

***

Page to Premiere: Kevin şimdilik bir film daha yapmaya odaklandığını ve karakter açısından daha ilerisini düşünmediğini belirtiyor.

"Partime hoş geldiniz." -Godfrey Gao

Lily Collins, Clary'i canlandırmanın en zor yanının minicik bir etek ve ince topuklularla aksiyon hareketleri yapmak olduğunu söylüyor.

Kevin Zegers, Alec'i canlandırmanın en zor yanının "Bower" (Jamie'den bahsediyor) ile çalışmak olduğunu söylüyor.

Cassandra, kendine bir mühür çizmesi gerekse bu korkusuzluk mührü olurdu diyor. 

Çeviri: elwiens

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder