28 Ekim 2013 Pazartesi

'Ölümcül Oyuncaklar'ın Yapımcısı Martin Moszkowicz 'Küller Şehri'nin Çekimleri Hakkında Konuşuyor


The Hollywood Reporter'ın, Constantin Film'in "Ölümcül Oyuncaklar: Küller Şehri" çalışmalarına yeniden başladığını duyurmasını ardından Variety sitesi, Martin Mosckowicz'in söyleşisinin de olduğu, aynı zamanda daha fazla bilgi içeren bir makale yayınladı ve Constantin Film'in seriye nasıl önem verdiğini belirtti.

Yeni bilgilerden biri de "Kemikler Şehri"ni yöneten Harald Zwart'ın "Küller Şehri"ni de yöneteceğinin şimdilik belirsiz oluşu. Constantin Film, devam filmi için Harald ve diğer yönetmen adaylarını yakın takibe almış durumda.

"Hem onunla [Harald] hem de diğer yönetmenlerle görüşmeler içerisindeyiz. Şu anda, film için bir yönetmen yok." diyor Moszkowicz. "Ve bu tabii ki bu durum onun [Harald'ın] takvimine de bağlı."

Moszkowicz, Constantin Film'in neyi yanlış yaptıklarını belirlemeye çalıştığını ve bir bütçe belirlemeden önce senaryo ve diğer unsurlar üzerinde çalışıldığını söyledi.

"Neyin yanlış gittiğini tam olarak analiz etmeye çalışıyoruz ve bunun için de biraz zaman gerekiyor. Çalışma panosunun başına geri döneceğiz, senaryo ve filmin içeriği üzerinde çalışacağız, sonra da bütçe çıkaracağız."

THR'nin haberinde de belirtildiği gibi, pazarlama stratejisinde bir değişiklik için çalışmalar yapılıyor. Moskowicz doğru zaman olduğunu hissettikleri anda işleri bir adım ileriye götüreceklerini söylüyor.

"Belki de çok genç bir izleyici kitlesini hedef aldık." diyor Martin. "Onlar çok samimi ve özellikle sosyal medyada son derece aktifler. Ama kitap okurları genelde 14-34 yaş arasındalar. Ve belki de onlar, filmi pazarlayış şeklimizde bazı problemler olduğunu düşündüler. Şimdilik işimiz o sorunların arkasından gitmek ve tam olarak ne olduğunu öğrenmek."

"Hala analizlere devam ediyoruz, henüz bir şeyler bitmiş değil. Yani kesin bir karar vermedik. Ama devam edeceğiz, en azından öyle planlıyoruz. Her şeyin doğru olduğunu hissettiğimiz anda da projeyi gerçekleştireceğiz." diyor Moszkowicz.

Muhtemelen "Küller Şehri", gelecek yıl vizyona girecek, fakat Hollywood'da hiçbir şey kesin değildir. Ancak çekimlerin gelecek yıl gerçekleştirilmesi planlanıyor, fakat henüz bir çekim tarihi yok ortada.

"Plan bu ama tarihler belirli değil. Bu seriye inanıyoruz ve gerçekleştirmek istiyoruz; ama doğru şekilde yapmamız gerekiyor."

Çeviri: Görkem D. | Elwiens
Kaynak: TMISource

8 yorum:

  1. fangirl ve fanboy'lardan biraz yardım alsalar ya :D okuyuculara ve ilk filmin izleyicilerinden yorum alabilirler :))

    YanıtlaSil
  2. Ya lütfen devam etsinler bence bu defa iyi bir sonuç gelecek 1. film süperdi devamını da heyecanla bekliyoruzzz :DDD

    YanıtlaSil
  3. lütfennn devam etsin süper bir filmmdii lütfen herkez bu filmin 2.serisini bekliyor lütfen filmini yapın bu sene olacağı söylendi ama ortada bişi göremedik :(:( :'(

    YanıtlaSil
  4. filmi bıkmadan birçok kez izledim nolur küller şehrinin filmini yapın çok merakla bekliyoruz :DD

    YanıtlaSil
  5. yaaa 2015 teyiz ben halen bulamadım küller şehrini? çıktımı çıkmadımı? cevap verin lütfen!!!

    YanıtlaSil
  6. kuller sehri 2 gelen yil cikacak
    lutfen yazin

    YanıtlaSil
  7. Nerde o zaman of ya lütfen artık başlayın kaç yıl geçti aradan artık başlasın lütfen

    YanıtlaSil