29 Ekim 2015 Perşembe

Shadowhunters: Ölümcül Oyuncaklar Rehberi

Ölümcül Oyuncaklar, Melek Raziel tarafından dünyanın ilk Gölge Avcısı olan Jonathan isimli birine verilmiştir. Ölümcül Oyuncaklar aynı anda kullanıldığında Melek Raziel'ı çağırabilir.

Ölümlü Kupa


Yer Bilgisi: Bilinmiyor.

Ölümlü Kupa aslında bir anahtardır. Melek Raziel kupayı Gölge Avcısı Jonathan'a verdiğinde, kupa artık melek gücünü ve kanını taşıyordu. Bu da, herhangi bir sıradanın o kupadan içtiğinde bir Gölge Avcısı olacağı anlamına geliyor. Ama bu her zaman işe yaramayabilir, bazı sıradanlar kupadan içtikten sonra hayatını kaybedebilirler. Bu özelliklerin yanında belki de en önemlisi, Ölümlü Kupa kendi sahibine iblisleri kontrol etme olanağı sağlar.

Ölümlü Kılıç


Yer Bilgisi: Sessiz Şehir

Ruh Kılıcı olarak da bilinen Ölümlü Kılıç, Kemikler Şehri'nde muhafaza edilir ve bazı ritüel ve çalışmalarda Sessiz Kardeşler tarafından kullanılır. Kılıç kişileri gerçeği söylemeye zorlar ve böylece, gizli gerçeklerin ve anıların zorla açığa çıkmasına yardım eder.

Ölümlü Ayna


Yer Bilgisi: Bilinmiyor

Ölümlü Ayna'nın nerede olduğu yüzyıllardır bilinmiyor. Bu durum da, ayna hakkındaki bilgileri yavaşça unutmaya mahkum ediyor.

Çeviri: Görkem Demir
SHTV

Gölge Avcıları rehberi için BURAYA tıklayın.
Aşağı Dünyalılar rehberi için BURAYA tıklayın.

2 yorum: