10 Ekim 2015 Cumartesi

Shadowhunters Oyuncuları "Church" Hakkında Konuşuyor


Bu zamana kadar Shadowhunters hakkında pek çok şeyi kabullendik; Seksi Hodge, polis memuru Luke... Ama bizim huysuz, favori pisimiz Church'ün yokluğu kabul edilecek gibi değil! Cassandra Clare'in kaleme aldığı Ölümcül Oyuncaklar serisinde, Church ekibin ayrılmaz bir parçası. Hatta kimin ne zaman, ne yaptığını en iyi o bilir!

Dominic Sherwood, prömiyeri yaklaşan Shadowhunters dizisinde, Church'ün can düşmanı olan Jace'i canlandırıyor. Dom, Enstitü'de uyuklayıp duran bir Church'ün olup olmayacağını bilmiyormuş. "Gerçekten söz edemem," diyor Dom. "Çekimlerde, onu elimizden geldiğince ima ettik. Fakat bu konuda herhangi bir gelişme yapılmadı. Belki ileri doğru işler değişir ve bir Church'ümüz olur. Diziyi 10 yıl devam ettirme potansiyelimiz var. Belki de biz, küçücük yavru bir kedi alırız."

"Bir kediyle çalışmak, ekibi zorlayabilir." diye de ekliyor. "Aslında kedilerin büyük bir hayranı değilim, bu yüzden onu sadece benden uzak tutsunlar. Şimdi düşündüğümde, aslında bir köpek de alabiliriz. Belki durumu değiştirir ve Church yerine bir köpek alırız.(gülüyor)"

PEKÂLA! Dom Church'e çok düşkün değil. Matthew de bu konuda konuşmak istiyor. Umarız, Church'ü istiyordur!

"Kedilerle çalışmak zor olur!" diyerek hayal kırıklığına uğratıyor Matt bizi, ve devam ediyor: "Yani o... Belki dizide olabilir ya da belki olmaz, sadece onun hakkında konuşuruz. Fakat Church dizide olsa, onunla ne yapacağız? Onun etrafında mı dolaşacağız?"

Nihayet Church'ü seven biri çıkıyor karşımıza: Katherine Mcnamara!

"Bir şeyleri saklamayı sevmeyen biri olsam da, bu konuda çok fazla konuşamam çünkü, diziye eklenecek olan bazı şeyler var. Ama biz Church'ün önemli olduğunun kesinlikle farkındayız ve onun gelmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Hem Dom kedileri sevmez, o bir köpek istiyor. Bunu anlayamıyorum ama, Dom hislerini değiştirebilir ve biz de Church'e belki bir 'Hoşgeldin!' diyebiliriz."

Bu konuda dizinin Magnus'ı Harry de kısa bir şey söylüyor: "Başkan Meow civarlarda olacak."

Çeviri: Görkem Demir
Kaynak: MTV

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder