21 Kasım 2015 Cumartesi

Bilgi Rehberi: Gölgeler Dünyası'nda Güvende Kalmak

Gölge Avcısı olmak yetenek ve cesaret gerektirir. Gölgeler Dünyası'nı güvende tutmak o kadar da kolay bir şey değil bu nedenle savaşçılarımızın kendilerini korumaları (ve bunu yaparken harika görünmeleri!) gerekir. Gelin Gölge Avcıları alet çantasına bir göz atalım.

1. Gölge Avcıları'nın Stele'leri


Bütün Gölge Avcıları birer stele kullanır. Bu alet küçük sivri bir uca sahip, metal bir çubuktur ve Gölge Avcıları bu aleti koruma amacıyla ciltlerine çeşitli mühürler çizmek için kullanır. Bu işlem biraz acı verici olsa da kahramanlarımızı güvende tutmak için bu mühürler çok önemlidir. Stele, bir çeşit elmas ve çok güçlü, kutsanmış metalden yapılmıştır.

2. Yaylar ve Oklar


Alec Lightwood'un silah seçimi ok ve yaydan oluşur. Kullananların titremeyen, sabit ellere ve sakin bir beyne ihtiyaçları olur ki bu da Alec'in bu konuda en doğru adam olduğunu gösterir. Alec'in sabrı onu harika bir okçu yapıyor. Aceleci bir Gölge Avcısı onun kadar iyi bir atış yapamaz mesela!

3. Kırbaçlar


Isabelle Lightwood, başı koluna doğru kıvrılan yılan görünümlü bir bileklik takıyor. Bu bileklik hem çok şık hem de bir kırbaca dönüştüğü için oldukça kullanışlı.

4. Melek Bıçakları


Melek bıçakları, Gölge Avcıları'nın en başlıca silahı. Tıpkı stele'ler gibi onlar da elmastan yapılmıştır ve ekstra güçlü olmaları adına mühürlerle kaplıdır. Ayrıca küçük çakı şeklinde olan melek bıçakları da kullanılmaktadır.


Melek silahlarında kullanılan kutsal bileşenler iblisler üzerinde kalıcı bir hasara yol açar. Jace bize bunun nasıl olduğunu göstermişti!

SHTV

1 yorum: