16 Mart 2016 Çarşamba

Katherine McNamara 'Shadowhunters'ın 2. Sezonu İçin Çok Heyecanlı!

Katherine McNamara Shadowhunters'ın 2. sezonu için çok heyecanlı - aynı bizim gibi!

Oyuncuların 2. sezonu Facebook üzerinden yaptıkları canlı yayında açıklamalarından sonra, Just Jared JR adlı haber sitesi Katherine McNamara'yı hemen mini bir röportaj yapmak için yakalamış!

Kat konuşmaya teşekkür ile başlıyor: "Hala şoktayım! Tek yapabileceğim şey teşekkür etmek... Hayranlara diziyi izledikleri ve bizimle beraber bu yolculuğa çıktıkları için çok teşekkür ederim. Aynı zamanda Ed Decter'a, McG'ye, tüm FreeForm ekibine, yapım şirketimiz Constantin Film'e ve gerçekten özel bir şeyler yapabilmemiz için bize destek veren, platform sağlayan ve kaynak oluşturan Netflix'e de teşekkürler."

Ve devam ediyor, "Artık ailem haline gelen, taptığım oyuncu kadromuza, bana hem bir sanatçı olarak hem de kişisel olarak kattıkları onca pozitif etki için teşekkür ederim. Ve en önemlisi de Cassie'ye bu dünyayı ve bu karakterleri yarattığı için teşekkür ediyorum. Clary gibi benzersiz ve değerli bir karakterin bana emanet edilmesinden ve onun hikayesini anlatmaya devam edebilme fırsatı bulduğumdan dolayı onur duyuyorum. Teşekkürler, teşekkürler ve sonsuz teşekkürler. 2. sezon için hazır olun melekler! Bu sadece bir başlangıç."

Çeviri: Görkem Demir
Kaynak: Just Jared JR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder