26 Mart 2016 Cumartesi

Shadowhunters WonderCon 2016 Paneli - Resimler + Panel Videosu + Panel Notları


Panel Notları

Alec'in yaşadığı duygusal karmaşa ilgili Matthew şunları söylüyor: "Şu durumda Alec sadece kendine yalan söylemekle kalmıyor aynı zamanda içindeki duyguları görmezden gelmek için hislerine set çekiyor. Etrafında süregelen dikkat dağıtıcı olaylara bir de diğer herkesin sorunları eklenince... düşünecek çok şeyi oluyor. Ama nihayetinde Alec en doğru kararı veriyor."

Son bölümlerde araları bozuk olan Jace ve Alec hakkında Matthew gülerek şunları söylüyor: "Alec ve Jace'in kesin olarak ayrılacaklarını sanmıyorum."

Dominic araya giriyor: "Alec ve Jace'in birbirlerine olan sevgisi sağlam ve daimi. Tam her şeyi yoluna koydukları anda karşı karşıya geliyorlar çünkü birbirlerini seviyor ve değer veriyorlar. Kuvvetli duygular olmadan hiçbir şey olmaz."

Hayranlar Alec için farklı bir aşk beklentisiyle heyecanlanırken Harry Shum önümüzdeki bölümde Magnus'un "geçmişinden küçük bir kesit" göreceğimizi ve onu bu noktaya getiren şeyin ne olduğunu öğreneceğimizi belirtiyor. Harry'e göre bu hafta "Magnus'un etrafına ördüğü duvaları ve aslında (Alec'e yaklaşımında olduğu gibi) flörtleşmenin onun için nasıl da zor bir şey olduğunu" göreceğiz.

Konu Clary ve Jace'in kardeş olmaları mevzusuna geldiğinde Alberto ağzındaki baklayı çıkartıyor ve Simon'ın Clary'nin ilgisini tekrar kazanmak için umutlanmaya başladığını söylüyor. "Simon sürekli Clary'nin ilgisini çekmeyee çalışıyor bu onun karakterinde var. Son durumla beraber biraz daha cesaretleniyor," diyor gülerek. "İlk defa onun için bir engel (Jace tarafından) yok. Yani atağa geçebilir."

Geçtiğimiz hafta ikinci sezon onayı alan dizinin yapımcısı Ed Decter henüz ikinci sezon senaryosunun yazılmaya başlanmadığını söylüyor ve vaatlerini açıklıyor: "Aksiyon dolu bir ikinci sezon planımız var. Kitaplarda sevdiğiniz pek çok şey dahil edilmiş olabilir ama kitaplardakinden farklı bir kurgu ile," diyor ve hedeflerinin Cassandra Clare hayranlarını şaşırtmak olduğu kadar yeni dizi izleyicisini de şaşırtmak olduğunu itiraf ediyor.

Kitaplarda karakterlerden biri olan Sebastian'ın dizide yer alıp almayacağı sorulduğunda Decter, ilerleyen zamanlarda onu da dahil edeceklerini belirtiyor ve şunları söylüyor: "Sebastian dizide olacak ama bu biraz zaman alacak."

5 Nisan'da yayınlanacak sezon finalinde yaşanacaklar hakkında oyuncular ve teknik ekip ağzını açmazken Decter sezon finalinin "çok önemli bir sonla" biteceğini ve hayranları soru işaretleriyle bırakacağını söylüyor.

***

Kendi karakteriniz dışında kimi canlandırmak isterdiniz?

Isaiah Mustafa: Valentine.
Harry Shum: Bir Sessiz Kardeş'i. Berbat olabilirdim ama yine de muhteşem olurdu.
Matthew: Isabelle. Kostümleri yüzünden ve bir de çetin ceviz oluşu.
Emeraude: Hergün başka biri olmak isterdim.
Katherine: Sebastian.
Dominic: Meliorn. Geleneksel görünümü, seksiliği ve kulakları yüzünden.
Alberto: Magnus. Kesinlikle Magnus.
Ed Decter: Magnus. Çünkü sihir biz senaristlere çok yardımcı oluyor.

Emeraude, Izzy ve Clary'nin yakın dostluğu hakkında şunları söylüyor: "Zaman kızların böyle dosta geçinme ve birbirlerine güç verme zamanı."

Ed Decter, Lydia Branwell hakkında: "Lydia'nın aslında esaslı bir kötü karakter olması bekleniyordu fakat biz onu öyle yapmamayı seçtik. Onunla ilgili anlatılacak daha çok şey var."


Konferansdan Tweetler

Alberto: "Kaçırılma konusunda artık deneyimliyim."

Kat: "Emeradue ve ben koşu bandında topuklu ayakkabılarla koşarak provalar yaptık."

Emeraude: "Izzy'nin eteğinde henüz dökülmemiş taşlar var."

McG: "Magnus'a daha mı fazla parıltı sürseydik acaba?"

Alberto: "[Simon'ın] dönüşümünün çok eğlenceli olacağını biliyorduk."

Isaiah: "[Luke] dedektif olarak işleri batırsa da bir kurtadam olarak gittikçe daha iyi oluyor."

Matthew: "Izzy'nin kendine özgün o küstah tavrına bayılıyorum."

Çeviri: Elwiens

Panel Videosu


PANEL RESİMLERİ

Kırmızı Halı

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com 

Panel

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Basın Görüşmeleri

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

İmza Etkinliği ve Panelden Fan Resimleri

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Panel Notları: Kaynak | Kaynak | Kaynak
Resim Kaynakları: 1 | 2 | 3 | 4

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder